Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage
sliderimage
sliderimage
sliderimage

Airconditioning

Thuis, maar zeker ook op de werkvloer speelt klimaat een grote rol. Omgevingsklimaat is van grote invloed op uw woon en leefcomfort  en bevordert prestaties op het werk. Voor het in stand houden van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid is het van belang dat uw airconditioningsysteem is afgestemd op de inhoud van de ruimte. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor levering en installatie hiervan.

Voor grotere bedrijfspanden zoals kantoren, banken, hotels, winkels  of warenhuizen bieden wij enkel op maat gemaakte oplossingen. Wij komen altijd eerst de locatie beoordelen om u van een gedegen advies te kunnen voorzien. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak!

Wij leveren en installeren uitsluitend professionele airconditionings systemen welke zijn bedoeld voor permanent gebruik. Deze systemen zijn over het algemeen voorzien van een split unit waardoor de warmte aan de buitenzijde van het pand kan worden afgevoerd. Deze systemen dienen vakkundig te worden geïnstalleerd en zorgen vervolgens voor een jarenlang aangenaam klimaat.