Buwegs Installatie BV. | Grutbroek 36, 7008AN Doetinchem | 0314-330658 | Info@buwegs.nl

sliderimage
sliderimage
sliderimage
sliderimage

Nefit EnviLine warmtepompen


Nefit EnviLine is een van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondboring is niet nodig. Zelf bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt Enviline voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Volledig elektrische oplossing
Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine split warmtepomp een enorme besparing op. Een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig. Een gasaansluiting evenmin. EnviLine werkt volledig op elektriciteit en is in combinatie met een PV-systeem tot 100% duurzaam.

In tegenstelling tot de meeste warmtepompen haalt Nefit EnviLine zelfs bij -20°C nog warmte uit de buitenlucht. Onder Nederlandse omstandigheden zal de warmtepomp dus altijd aan het werk zijn.

Warmte, warm water én verkoeling
Nefit EnviLine warmtepomp kan zijn werking ook omkeren en de woning koelen. Dankzij het grote vermogen van de EnviLine kan hij zelfs bij hoge buitentemperaturen (tot 37°C) de binnentemperatuur terugkoelen tot aangename waarden. Met hoog rendement, dus uiterst energiezuinig.

Belangrijkste voordelen
â–  Geen cv-ketel en gasaansluiting nodig
â–  Voor nieuwbouw en bestaande bouw (ook retrofit)
â–  Tot 40% energiebesparing op verwarming
â–  Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig
â–  Royaal warm water (met Nefit-boiler, accessoire)
â–  Uitzonderlijk stille buitenunit

Subsidie tot 36%
Een Nefit EnviLine warmtepomp is nu extra interessant, voor zowel particulieren, als ondernemers. Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie kringen die kan oplopen tot 36% van de aanschafprijs.

Wij helpen u graag met de juiste keuze van een Nefit EnviLine warmtepomp. Wat past bij uw persoonlijke woonsituatie? Laat u adviseren door Buwegs Installatie.

                                                                               NEFIT